Mycket vatten hinner flyta under broarna under två år. Många järn hinner också brinna i elden…

Så lång tid har det gått sedan första inlägget här på bloggen. Ett jubileum helt enkelt. Men det dröjde ett helt år innan jag började blogga från det att jag köpte kamera. Att börja lägga ut bilder kändes som att blotta sitt innersta. Men efteråt är jag glad att jag tog steget. Tack vare alla positiva kommentarer så lyckades jag komma förbi den punkten. Hade det inte varit för sommarkursen i Mullsjö så hade det med stor sannolikhet aldrig blivit något bloggande alls.

Det skulle dröja  länge innan tankarna kom på att skriva texter till bilderna.  Det var inte förrän i november  som den där aha-upplevelsen kom, hur text och bild så finurligt kunde förstärkta vartannat – på ett sätt som tilltalade mig. Det var på Vårgårda naturfotofestival som jag fick tips  om den filosofiske naturfotografen Lars Andreas Dybvik. Tack Birgitta, Jimmy och Margareta och ni andra! Den svåraste utmaningen som jag känner nu är att skriva personligt men inte privat – att hitta rätt nyans, något som jag kommer att jobba med framöver.

Era kommentarer på bloggen är värdefulla och all feedback är välkommen, oavsett om det gäller texterna eller bilderna, eller både och. Sist men inte minst, tack till mina föräldrar och Helen för att ni alltid finns där! Ni andra som känner sig träffade, ni vet vilka ni är.

Bilden ”Eldsjälen” är från Falköping 21 september 2009 och en keramikbränning inför konstnatten under Mekelsmäss. Av en tillfällighet, 1 sek exponeringtid, som det förra inlägget. Ny beskärning på bilden.