Lördagen den 13 november är det vernissage på utställningen Mikro 2010 – konstklappar i mindre format på Galleri Sandström i Falköping. En samlingsutställning med en intressant kombination av tekniker som pågår under Julmäss på Falbygden. Jag gläds åt att naturfotot nu på allvar stegar in i konstvärlden!

Varmt välkomna dit, alla konst- och fotointresserade! Till er som inte kan komma men har vägarna förbi senare i höst, hör av er så kanske jag kan vara på plats då!

Det har varit ett litet kämpigt med roligt jobba att plocka ut bilder som har en röd tråd. Trots de mörkare tiderna och mindre fototid så utlovas en stor andel nya bilder, jämfört med de två tidigare utställningarna i höst. Att sätta sig ner med bilderna och hitta en tema eller gemensam nämnare kan ju vara svårare än vad man tänkt sig. Ibland är det precis vad som behövs för att själv förstå hur den egna stilen utvecklas. Det är som bekant lättare att se det hos andra!

Stort tack till Annelie och P-A Sandström för ert engagemang och hoppas att 2011 kommer att bli än bättre än premiäråret! Här kommer länkar till de andra utställarna:

Therese Johansson (Sveriges första kvinnliga mästersmed!)

Annika Tschibanda

P-A och Annelie Sandström

Galleriets hemsida

Annonser